Politica de confidențialitate

 

Compania care administreaza site-ul http://www.happytreats.ro este S.C. YUMMY TREATS S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J8/1484/2022si avand Codul Unic de Inregistrare 46151982.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Yummy Treats (www.happytreats.ro) isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. YUMMY TREATS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.happytreats.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. YUMMY TREATS S.R.L. si va exprimai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. YUMMY TREATS S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. YUMMY TREATS S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. YUMMY TREATS S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altor entitati din tara sau strainatate.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa  S.C. YUMMY TREATS S.R.L., Str. Lungă 149, Brasov, Judetul Brasov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; sa interveniti asupra datelor transmise; sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara; sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, www.happytreats.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. www.happytreats.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.happytreats.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si pentru a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea,  S.C. YUMMY TREATS S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/servicii bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Pentru a vă oferi o experiență personalizată, site-ul nostru folosește cookies.
cookie policy.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping